me so pretty?

Er was eens....

Er was eens een jonge vrouw uit Ieper. Toen ze klein was, kreeg ze van een mooie lieve fee een grote zware tas. De fee zei: "bewaar deze tas goed, je kan er wonderen mee verrichten". De kleine jonge mooie vrouw probeerde de tas te openen, maar kreeg die niet open, hoe hard ze ook trok aan de rits. "Nu ben je nog te klein. Eens je zelf mama bent, kan je met deze machine ieder kindje omtoveren tot een hip, modebewust kindje waar elke mama heimelijk supertrots op zal zijn.

De kleine jonge mooie vrouw was de tas al bijna vergeten toen ze ging samenwonen met haar droomprins. De prins had zonder dat ze het wist, de tas meeverhuisd naar boven. Pas toen ze na enkele jaren, met een bollige buik, puffend de zoldertrap opklom, zag ze haar tas opnieuw staan. Ze nam de wondertas mee naar beneden en trok nog eens aan de rits. En na al die jaren in het stof, ging die tas toch vlot open. In de tas zag ze een grote naaimachine staan. Nu wist ze wat de fee bedoelde: met die naaimachine kon ze elk kind de meest fantastische unieke kleedjes en rokjes geven, mooier dan ze ooit in de winkel konden vinden.

Even later, nadat haar buikje ondertussen al haar eigen leventje leidde en vrolijk rondhuppelde in zelfgemaakte kleedjes, besefte ze dat ze ook voor andere kinderen hetzelfde kon doen. Daarom vroeg ze aan haar droomprins: "maak mij een website waar ik alle kindjes en hun mama's de mooiste kleedjes kan tonen, zodat ik alle mama's hetzelfde gevoel kan geven."

Haar droomprins vloekte, vloekte nog meer en kreeg dan maar een schop onder zijn kont (je vloekt niet als er een kind bij is!). Hij maakte de meest fantastische website voor zijn droomprinses en ze leefden nog lang en gelukkig (de droomprins had af en toe wel een pijnlijke kont).

Rechtzetting

De persverantwoordelijke van de droomprinses (aja, elk koninklijk hof heeft zijn persdienst) wenst nog de volgende mededeling te doen:

Sorry, de droomprins van onze droomprinses had een beetje te veel gedronken. Als je echt wil weten hoe het allemaal begonnen is, doet dit de waarheid minder geweld aan (de schop onder de kont was echter wél waarheid):

De jonge Ieperse schone is al enkele jaren creatief bezig. Toen ze de naaikriebels voelde opkomen (lang voor de hype) én haar eerste spruit uit de bloemkolen kwam, besloot ze de koe bij de horens te nemen en het stalen ros (de naaimachine) van haar schoonmoeder uit de stal te halen. Met deze naaimachine maakte ze voor haar eigen dochter fantastische kleedjes, rokjes en haarbandjes. Omdat zoveel andere mama's haar kleedjes zo mooi vonden en ze de cadeautjes die ze maakten voor anderen veel lof oogsten, besloot ze een website op te richten om haar kleedjes te verkopen.

Op deze website vind je een staaltje van haar kunnen. Heb je een specifieke wens, kan je altijd een mailtje sturen met je wensen, dan zal je zien wat er uit de tovertas gehaald kan worden. 

 

Joomla templates by a4joomla